Арсенал е предложил рекордна за историята на клуба оферта от

...
Арсенал е предложил рекордна за историята на клуба оферта от
Коментари Харесай

"Арсенал" предложи рекордна сума за английски национал

Арсенал " е предложил рекордна за историята на клуба оферта от 105 млн. паунда за халфа на Деклан Райс, оповестяват " Гардиън " и " Скай Спортс ". Интерес към британския национал има и от ". " Гражданите " предложиха 90 млн. паунда, само че " Уест хем " отхвърли офертата.

Предложението на " Арсенал ", което е за твърда сума от 100 млн. и бонуси за още 5 млн., би направило Райс най-скъпия британски футболист в историята. В момента върхът се държи от, който мина в " Манчестър сити " за 100 млн. паунда.

" Уест хем " обаче към момента не е приел предлагането на " Арсенал ", защото от клуба не са удовлетворени от метода на заплащане. " Чуковете " желаят 100 млн. за Райс, само че на по-малко вноски. Очаква се нова оферта и от " Сити ", като съгласно " Гардиън " цената на халфа може да стигне и до 110 млн. паунда.

Райс избира да остане в Лондон и да премине в " Арсенал ", само че " Сити " се пробва да го вземе за заместител на напусналия, чийто контракт изтече. Шампионите към този момент привлякоха един халф - Матео Ковачич от " Челси ", за 25 млн. паунда плюс още 5 млн.
бонуси.

Освен 105 млн. за Райс, " Арсенал " готви и 65 млн. за Кай Хаверц от " Челси ", чийто трансфер се чака да бъде разгласен скоро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР