Армен Бабикян отправи тежки критики към Бойко Борисов.Едната политическа сила

...
Армен Бабикян отправи тежки критики към Бойко Борисов.Едната политическа сила
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Борисов е същият, едва ли може да управлява по-различно

Армен Бабикян насочи тежки рецензии към Бойко Борисов.

Едната политическа мощ не разбра какво би трябвало да предложи, а другата не знаеше какво да отговори. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ пиар специалистът от гражданското придвижване " Ние идваме "  Арман Бабикян по мотив изказванията на ГЕРБ – СДС и " Продължаваме промяната – Демократична България " след предварителните парламентарни избори на 2 април.

ГЕРБ предложиха същото - разтвориха ръце и казаха - елате всички. Борисов сподели - елате пиленца при батко, предложения президента на терена на изпълнителната власт, предложи да отстъпи градове на локалните избори. Онова, от което всички бягаха - едноличната власт, беше демонстрирана в това сякаш хрисимо предложение. Видя се, че този човек е същият и надали може да ръководи по друг метод, съобщи Бабикян.

Вторите на изборите изчакаха малко повечко може би, с цел да кажат, че няма да влязат в кабинет с ГЕРБ, добави той, написа novini.bg.

Като че ли ГЕРБ и Бойко Борисов осъзнаха, че не може да са водещи и единствени, по тази причина се пробваха да разширят, уточни политическият пиар Нидал Алгафари.

Видя се, че хората желаят да имат държавно управление, без значение какво. Вторите на изборите се наскърбиха доста грубо на народа, че не ги избра. Опасявам се, че ще останат зад борда и систематичните партии да намерят решение, въпреки и краткотрайно, да оказват помощ на Народното събрание да проработи, разяснява Алгафари.

Според Арман Бабикян от ПП-ДБ ще отидат на диалози с ГЕРБ. Неубедителният курс на служебното държавно управление на Радев евентуално ще ги постави на една маса. Оттук нататък стартират огромните разлики. Борисов сподели, че в случай че няма държавно управление, няма да гласоподава бюджет, което хвърля в рецесия цялата страна. Същото направи и преди 2 година с Плана за възобновяване и резистентност. Виждаме човек, който е гортов да накаже България финансово, тъй като не става на неговото. Това е извънредно, акцентира пиар специалистът.

По думите му значителният въпрос при договарянията за сформиране на постоянно държавно управление е каква стратегия ще се предложи и какви цели ще се следват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР