Арктическият гулаг, където Путин изпраща опоненти като Алексей Навални да

...
Арктическият гулаг, където Путин изпраща опоненти като Алексей Навални да
Коментари Харесай

Вътре в кошмара на Путин в Арктическия гулаг - където затворниците редовно се събличат голи при -2C

Арктическият гулаг, където Путин изпраща съперници като Алексей Навални да умрат, принуждава пандизчиите да страдат от минусови температури и даже ги заплашват с обезчестяване, в случай че те не съумяват да измислят подкупи, с цел да заплащат на пазачите.

Един от най-мъчителните разкази за живота в затворническата колония ИК-6 в град Омск в замръзналия сибирски район на Русия идва от журналиста и политически пандизчия Владимир Кара-Мурза. Кара-Мурза - руско-британски политически деятел и публицист - беше задържан през април 2022 година и упрекнат в непокорство на полицейски разпоредби. След ареста му управляващите затрупаха с измислени обвинявания, в това число " дискредитиране " на военните. Накрая през октомври той беше упрекнат в държавна измяна и наказан на 25 години затвор в една от най-лошите наказателни колонии в Русия.

Всеки ден пазачите разсънват затворническото население с съветски жител химн в 5 сутринта. Това, което е още по-важно за пандизчиите, е, че отбелязва 5-минутен прозоре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР