Аржентинският нападател Лионел Меси подписа с американския отбор Интер Маями,

...
Аржентинският нападател Лионел Меси подписа с американския отбор Интер Маями,
Коментари Харесай

Меси подписа с Интер Маями, а малко след това бе засечен да преминава на червено

Аржентинският нападател Лионел Меси подписа с американския тим Интер Маями, чийто съсобственик е някогашната футболна звезда Дейвид Бекъм. Договорът на седемкратния притежател на " Златна топка " е до 2025 година

36-годишният Меси до момента не е играл за клуб отвън Европа, а Бекъм разяснява, че това за него е,,сбъдната фантазия ".

Очаква се Меси да завоюва поредна премия " Златна топка " и тази година.

„ Преди 10 години, когато започнах пътуването си в построяването на нов тим в Маями, споделих, че бленувам да привлека най-великите играчи света в този необикновен град. Исках това да са играчи, които споделят упоритостта, която имах, когато се причислих към ФК Лос Анджелис Галакси - да оказват помощ за развиването на футбола в Съединени американски щати и да оставят завещание за идващото потомство в този спорт, който обичаме толкоз доста. ", показа Бекъм.

„ Днес тази фантазия се сбъдна. Не мога да бъда по-горд, че състезател от калибъра на Лео се причислява към нашия клуб, само че също по този начин се веселя да поздравявам добър другар, необикновен човек и, че неговото красиво семейство се причисля към нашата общественост на Интер Маями. ", добави той.

 Лионел Меси подписа с Интер Маями, а малко по-късно бе засечен да минава на алено

Първият мач на Меси с екипа на Интер Маями ще е на 21 юли против мексиканския тим Круз Азул за Купата на лигата. В шампионата вземат участие 47 тима от Съединени американски щати и Мексико. Надпреварата ще продължи до 19 август.

Меси вкара 32 гола в 75 мача за ПСЖ, а предишния сезон приключи с 16 гола и 16 асистенции в Лига 1.

Аржентинецът се причисли към френския тим през 2021 година, откакто прекара 21 години в Барселона. Той е голмайсторът на Барса с 672 гола и извоювани 10 трофеи от Ла Лига, четири Шампионски лиги и седем Купи на Испания.

Междувременно футболната легенда едвам не аргументи злополука, откакто мина на червен светофар в Маями.

Меси бе спрян и санкциониран от локалната полиция.

Lionel getting injured in a car accident after running a red light would not be the start that MLS want for his career
— World Soccer Talk (@worldsoccertalk)
Информацията разгласи изданието TyCSports, като уточни, че аржентинецът не е видял алената светлина на светофара.

Така и не излиза наяве обаче дали самият Меси е карал или е бил водач от екипа, който го е ескортирал от град Форт Лодърдейл, Флорида.

Няма потърпевши след случая.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР