Аржентински депутат беше тежко ранен, а негов колега беше убит

...
Аржентински депутат беше тежко ранен, а негов колега беше убит
Коментари Харесай

Аржентински депутат беше убит пред парламента в Буенос Айрес

Аржентински народен представител беше тежко ранен, а негов сътрудник беше погубен при пукотевица пред Народното събрание в Буенос Айрес. Хектор Оливарес от Радикалния цивилен съюз (РГС), получи три огнестрелни рани. Въоръжените разкрили огън по него, до момента в който той се разхождал със собствен сътрудник. Оливарес е откаран в болница, а неговият сътрудник Марсело Ядон умря от раните си, оповестиха от полицията.

 © БГНЕС
Оливарес работи върху закон за ограничение обвързваното с футбола принуждение. Полицията не е казвала, че същетвува връзка сред случая и работата на депутата.

Стрелбата е била осъществена от към този момент незнайни лица от преминаващ автомобил.

Депутатът от РГС Хосе Кано сподели, че стрелбата е " умишлен акт ".

" Информацията, която имаме, е, че колата е била паркирана половин час по-рано, чакали [Оливарес], тъй като всеки ден с Ядон се разхожда на това място ", сподели той.

Охранителните фрагменти от случая демонстрират момента, в който депутатите бяха убити и по какъв начин двамата мъже падат на земята.

Говорител на кабинета на Оливарес, Хектор Ленсинас, сподели пред кореспонденти: " Никога не сме получавали никакви закани от какъвто и да е тип в офиса. Това е отворен офис, където всички са добре пристигнали. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР