Аржентинската телевизия "TN" се опитва да разкрие детайли около последните

...
Аржентинската телевизия "TN" се опитва да разкрие детайли около последните
Коментари Харесай

Телевизия разказа за последните часове на Марадона

Аржентинската телевизия "TN " се пробва да разкрие елементи към последните часове на легендата Диего Марадона, който през вчерашния ден умря на 60-годишна възраст.

Телевизията твърди, че последните часове от живота си той е прекарал в дома си, намиращ се в предградие на Буенос Айрес, където се възстановяваше след интервенция.

A selection of today's front pages from members in Argentina.
— Society for News Design (@SND)
По информация на техен източник, който пък черпи информацията от родственик на Гениалния Диего, по време на закуската му е било много неприятно и е бил извънредно блед. В 10.30 часа локално време е бил прегледан от лекар, който се е намирал в дома му, дружно с племеника на звездата, психолог, психиатър и здравно лице за помощ.

След прегледа Марадона декларирал, че желае да си полегне и добавил: "Не ми е добре ". Хората към него незабавно са извикали спешна помощ. Но до идването на шест коли за спешна помощ, футболната звезда към този момент не е можел да диша. Сърцето е било спряло, а опитите за реанимацията на Диего на място не дали резултат.

Check out our collection of Maradona tribute cartoons:

Cartoon by Vilma Vargas
— The Cartoon Movement (@cartoonmovement)

Смъртта на най-великия футболист за всички времена отприщи вълна от съчувствие, състрадание и израз на респект, почитание и поклонение по целия свят, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР