Аржентинската супрезвезда на Пари Лионел Меси е предупредил бившия си

...
Аржентинската супрезвезда на Пари Лионел Меси е предупредил бившия си
Коментари Харесай

Меси предупредил Чави да не подписва с талант на ПСЖ

Аржентинската супрезвезда на Пари Лионел Меси е предизвестил някогашния си съотборник в и сегашен старши треньор на “лос кулес ” Чави Ернандес да не подписва с надарения младок Чави Симонс. 18-годишният Симонс напълно неотдавна пропусна решаващата дузпа при отпадането на Пари Сен Жермен от за Купата на Франция. Симонс е младеж на Барселона, само че напусна академията на каталунците през 2019 година след съблазнителна оферта от страна на ПСЖ.
 Чави Симонс
От не останаха очаровани от решението на Чави да си тръгне от " Камп Ноу ", където му предпичаха блестящо бъдеще. В последно време се появи информация, че каталунците може да се опитат да си върнат младежа през лятото, защото тогава договорът на младока с френския клуб изтича. Според El Nacional Чави Ернандес се е свързал с и двамата са разискали концепцията Барселона да си върне, като аржентинецът не се е изказал по никакъв начин ласкаво за младока.
 Роналдо показа мнението си за Меси, Неймар, Бензема и Левандовски и съобщи: Играхме в неверното време Роналдо показа мнението си за Меси, Неймар, Бензема и Левандовски и съобщи: Играхме в неверното време
Чави и Меси са се срещнали на вечеря по случай рождения ден на експерта, който бе на 25 януари и аржентинецът е споделил на испанеца, че доста от нещата, които каталунците не са харесвали в Симонс, са налице и сега. Според Меси, Симонс си има вяра, че е по-добър, в сравнение с е в реалност и държи да има много огромна заплата. Поради тази причина Меси счита, че не би било добра концепция Барса да прави опит да подписва още веднъж с младока, макар че младежът ще бъде свободен сътрудник скоро.
 Дани Алвеш не е приел добре избора на Чави за Лига Европа Дани Алвеш не е приел добре избора на Чави за Лига Европа
В същото време, съгласно El Confidencial е споделил на 42-годишния си другар, че акомодацията му към новата страна и новия му тим не протича елементарно. не се чувствал задоволително стимулиран в Париж, като му липсвал освен самият клуб, само че и градът и приятелите му там.

 Почти несъмнено Усман Дембеле ще е в групата за дербито в Ла Лига Почти несъмнено Усман Дембеле ще е в групата за дербито в Ла Лига 4 фев | 12:38  Мистерия с едни 15 млн. евро сред Барселона и Атлетико Мадрид Мистерия с едни 15 млн. евро сред Барселона и Атлетико Мадрид 4 фев | 12:05  Дани Алвеш не е приел добре избора на Чави за Лига Европа Дани Алвеш не е приел добре избора на Чави за Лига Европа 4 фев | 11:24  Барселона, Атлетико и цялата федерация ще плачат поради отпадането на Реал Мадрид Барселона, Атлетико и цялата федерация ще плачат поради отпадането на Реал Мадрид 4 фев | 10:59  Новият контракт на Гави е главен приоритет за Барса Новият контракт на Гави е главен приоритет за Барса 4 фев | 06:27  Мората се надява да премине в Барса по схемата на Обамеянг Мората се надява да премине в Барса по схемата на Обамеянг 4 фев | 04:24 Още от Футбол свят  Еден Азар е все по-разочарован от отношението на треньора Еден Азар е все по-разочарован от отношението на треньора 4 фев | 15:27 15 0  Бензема възобнови тренировки със съотборниците си от Реал Мадрид Бензема възобнови тренировки със съотборниците си от Реал Мадрид 4 фев | 15:23 46 0  Ман Юнайтед е на път да оповести нова спонсорска договорка Ман Юнайтед е на път да оповести нова спонсорска договорка 4 фев | 15:18 196 0  Бруно Лаже с първи огромен триумф в Англия Бруно Лаже с първи огромен триумф в Англия 4 фев | 14:59 339 0  Рой Ходжсън: Събота следобяд беше най-тежко Рой Ходжсън: Събота следобяд беше най-тежко 4 фев | 14:44 340 0 Виж всички Водещи Новини  Българският байрак се развя на церемонията по откриването на Олимпиадата в Пекин (видео) Българският байрак се развя на церемонията по откриването на Олимпиадата в Пекин (видео) 4 фев | 14:00 2481 19  Младият Левски против Динамо (Киев), 11-те на “сините ” Младият Левски против Динамо (Киев), 11-те на “сините ” 4 фев | 09:20 23460 188  "Запомнете това име ": Карлос Насар 4 фев | 10:11 10296 24  Заги: Чака ни тежък мач с ЦСКА! Купата? Аз съм максималист Заги: Чака ни тежък мач с ЦСКА! Купата? Аз съм максималист 4 фев | 09:15 9576 31  Брахими: Имах диалози с ЦСКА, Левски и Лудогорец, само че Ботев сподели най-голямо почитание към мен Брахими: Имах диалози с ЦСКА, Левски и Лудогорец, само че Ботев сподели най-голямо почитание към мен 4 фев | 09:06 10815 20 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР