Аржентинската легенда Габриел Батистута даде пространно интервю, в което коментира

...
Аржентинската легенда Габриел Батистута даде пространно интервю, в което коментира
Коментари Харесай

Батистута: Отворен съм за нов проект в Италия, стискам палци на Наполи

Аржентинската легенда Габриел Батистута даде просторно изявление, в което разяснява доста от настоящите тематики в обичаната му Италия. Голяма част от кариерата на популярния нападател мина точно на Ботуша и пред DAZN Аржентина той разкри, че е изкарал треньорски курс, само че е по-отворен към тим, който ще му предложи управителен пост, с цел да оглави, нагледно казано, плана.

„ Обичам Италия, би трябвало да призная, че там се усещам като вкъщи си. Преминах треньорския курс, само че виждам себе си повече като шеф. Мисля, че съм квалифициран, само че не е нужно да се ангажирам с първото нещо, което ми попадне. Ако се появи мотивиращ план в Италия, ще кажа „ да “, стартира легендата.

„ Искам да почета Синиша и Джанлука - два образеца за доста генерации. Примери за предпочитание, за битка. Те демонстрираха, че може да вършиме страхотни неща, като постоянно се държите добре. Никога не сме били другари, само че постоянно съм им се възхищавал и уважавал. Искам да прегърна фамилиите им ”.

„ Гледам Рома от време на време. Треньорът Моуриньо върна ентусиазма на почитателите. Отношенията ми с Рома са прелестни, бяхме страховит тим и почитателите към момента ме обичат “.

„ Според мен обаче Наполи ще завоюва Скудетото. Подкрепям ги, тъй като считам, че го заслужават. Опитват се от 7-8 години, приближиха се, само че по този начин и не съумяха. Тази година ги виждам по-убедителни. Преднината е значима и не мисля, че другите могат да заловен „ адзурите “, приключи Батигол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР