Аржентина най-накрая триумфира в Копа Америка, след като победи Бразилия

...
Аржентина най-накрая триумфира в Копа Америка, след като победи Бразилия
Коментари Харесай

Аржентина успя! Меси и компания триумфираха в Копа Америка

Аржентина най-сетне победи в Копа Америка, откакто победи Бразилия с 1:0. Единственото попадение на срещата бе дело на на Анхел ди Мария в 22-ата минута.

Истинска латино фиеста с огнен заряд спретнаха двата тима пред най-малък брой фенове на митичния стадион " Маракана ". Очакванията бяха да бъдат позволени най-малко 10% от потенциала на 78-хилядния стадион, само че усложнената епидемиологична конюнктура в Бразилия наложи строги рестрикции и той остана съвсем празен.

Купата е 15-а за аржентинците, които не я бяха печелили от 1993 година насам. Сега " гаучосите " се изравняват с Уругвай като най-успешен тим в шампионата. Бразилия не съумя да победи за втори следващ път в Копа Америка, както направи през 2019 година, тогава още веднъж като хазаин.
 Снимка 538500
Източник:

Аржентинскта суперзвезда Лионел Меси пък съумя да завоюва първо отличие с националния тим, за който той играе от 2005 година. Самият нападател беше определен за най-полезен състезател в шампионата. В хода на Копа Америка Меси означи четири гола и имаше съдбоносен принос за успехите на тима си.
 Снимка 538499
Източник:

След края на мача легендата на Барселона полетя във въздуха от ръцете на своите съотборници, до момента в който звездата на Бразилия Неймар напусна терена насълзен. Все отново двамата съумяха да си разменят прегръдка, с което демонстрираха огромното си другарство.
 Меси и Неймар са най-хубави на Копа Америка
Меси и Неймар са най-хубави на Копа Америка

Двамата поделиха приза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР