Ариана Гранде и Далтън Гомес финализираха развода си след близо

...
Ариана Гранде и Далтън Гомес финализираха развода си след близо
Коментари Харесай

Ариана Гранде финализира развода си, ще плати на бившия си над 1 млн. долара

Ариана Гранде и Далтън Гомес завършиха развода си след близо три години брак.

Решението на Върховния съд на Лос Анджелис за анулиране на брака им стана публично във вторник, шест месеца откакто 30-годишната Ариана подаде молба за бракоразвод с 28-годишния брокер на недвижими парцели.

Бившите съпрузи се разделиха преди повече от година, съгласно правосъдните документи, и защото двойката имаше предбрачен контракт, нямаше деца и нямаше обилни правни разногласия при раздялата, това разреши разводът да премине бързо и чисто през правосъдната система.

Условията на съглашението им бяха контрактувани през октомври и двойката трябваше единствено да изчака нужните шест месеца, преди заповедта на съдията да влезе в действие.

Съгласно съглашението Ариана ще направи еднократно заплащане от 1 250 000 $ на някогашния си брачен партньор без бъдеща прехрана.

Тя също по този начин ще му даде половината от приходите от продажбата на дома им в Лос Анджелис и ще заплати до 25 000 $ за адвокатските му възнаграждения.

Подобно на по-голямата част от разводите в Калифорния, в молбата за бракоразвод на Ариана се показват непреодолими разлики като причина за раздялата.

Двамата започнаха да се срещат през януари 2020 година и бяха под карантина дружно по време на пандемията. Те се появиха дружно във видеото към благотворителния сингъл на Джъстин Бийбър Stuck With U през май същата година и оповестиха годежа си през декември.

Сватбата им се състоя на дребна частна гала в дома на Ариана в Монтесито, Калифорния, на 15 май 2021 година Раздялата им беше оповестена през юли 2023 година, като Ариана подаде молба за бракоразвод през октомври.

Източници споделиха, че те са се пробвали да оправят брака си " преди месеци, само че това се е провалило ". Твърди се също, че Далтън е отлетял до Лондон през януари в финален опит да избави брака на двойката.

Скоро откакто раздялата им стана обществена, тя мина към спорна връзка с сегашния си другар и сътрудник от Wicked Итън Слейтър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР