АрхивСравнително млада жена отстъпи мястото си на дядо с патерици.

...
АрхивСравнително млада жена отстъпи мястото си на дядо с патерици.
Коментари Харесай

Забавен разговор във варненски автобус: Мома ли сте? Не сте! Е, да имате поне четири деца тогава!

 Архив
Сравнително млада жена отстъпи мястото си на дядо с патерици. Възрастният човек се зарадва и около благодарностите подхвана диалог. Всички знаем, че възрастните хора по принцип обичат да споделят и са много общителни, защото постоянно са самотни и няма с кого да си поговорят. Милият жест на дамата предизвика още по-мил и леко шеговит разговор.

" Мома ли сте, девойка или госпожа? “, попита дядото в желанието си да направи комплимент. " Не сте! Е, поисквам ви да имате най-малко четири деца тогава. Ако имате две, значи сте изпълнили проекта на половина. То Айшето, дето живее в съдседното лозе, има четири, от четирима разнообразни мъже. Помощи не получава. Децата желаят да ядат. Една тенджера гозба не им стига, питат за още. Та вие тази вечер като се приберете, кажете на мъжа си-един недъгав дядо ме хареса в рейса, назова ме девойка. Да видите тогава по какъв начин ще стартира да се старае, ще запретне ръкави, ще пере, ще чисти, ще готви, по този начин малко ревнивост да му падне. А вие сте блага жена, заслужавате внимание! “, съобщи възрастният мъж, преди да слезе от рейса.

Varna24.bg предлага – спазвайте отдалеченост, доколкото е допустимо, само че не губете положителното въодушевление и общувайте с усмивка! Дори и зад маската, усмивката си проличава и е заразна! А положителното въодушевление сигурно работи и за положителният ни имунитет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР