Арестуваният 21-годишен Мартин Трифонов за изнасилването и убийството на 7-годишната

...
Арестуваният 21-годишен Мартин Трифонов за изнасилването и убийството на 7-годишната
Коментари Харесай

Криминалист за убиеца от Сотиря: Имало е симптоми за подобни престъпления при него

Арестуваният 21-годишен Мартин Трифонов за изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин от Сотиря е окован с белезни в болничната стая и е под непрекъснато полицейско наблюдаване.

Дядото на момичето описа в ефира на бТВ, че лекарят пристигнал с колата за спешна помощ се е държал несъответстващо. "Той се качи при водача, а не при детето, с цел да му окаже първа помощ. Детенцето ни беше живо. Измих му очите, викаше ми: Дядо, дядо. Жената се качи с детето в колата за спешна помощ и на нея е споделило "Бабо,бабо ", тя му е чукала на прозореца да отиде откъм гърба при тях, да се опита да му помогне ", описа Красимир Георгиев.

Служебният бранител съобщи, че Мартин съжалява за извършенето. "Разказа смразяващи детайлности за случилото се. Добре разсъждава, има добра памет и за мен е изцяло естествен. Имал е тежко детство и е направил блудствено дейности в учебно заведение ", сподели още той. По думите му той е следил момичето и е в един миг е решил да извърши действието.

По думите на Звезделин Михайлов, другар на Мартин, в учебно заведение той е бил унизен. "Другите го подритваха, хвърляха му раницата, блъскали са го и се е случвало да се разплаче. Не е бил в никакъв случай нападателен. Оплаквал се е, че татко му е незает и пийнал. Мислих си, че ще остане малък джебчия, само че в никакъв случай не съм предполагал, че ще извърши такова нещо ", изясни той.

Според топкриминалиста Ботьо Ботев момчето има някакви психологични отклонения. "Няма по какъв начин един естествен човек да посегне на дете на такава възраст и то полово. Подобни случай не са необичайност в престъпната процедура. Ако би трябвало да създадем оценка - при него е имало признаци за сходни закононарушения, а точно опит за обезчестяване на младо момиче. Неговите дейности и държания са се отличавали от естествените за неговата възраст ", кометира още той. По думите на Ботев той е с психопатни отклонения. "Не са малко педофилите в България. Нима от тези хора не може да излезе сходен случай. В Бутонец бе убита 4-годишната Десислава, в никакъв случай няма да го не помни този случай ", сподели още той.

В един подобен миг той не осъзнава, това което прави или в случай че го осъзнава, не ги прави оценка, сподели криминалистът. Попитан какво може да е отключило експанзията, Ботев съобщи, че не могат да се оправдаят сходни дейности.

На въпрос дали е изтърван от органите на реда, той съобщи, че е мъчно да се направи оценка и да се вземат ограничения за сходни обекти.

Попитан за останките край Негован, Ботев съобщи, че да лишиш от живот човек е брутално, безочливо и грубо и не може да разяснява случая, тъй като не е осведомен в детайли с него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР