Арестуван е извършителят на въоръжения грабеж на бензиностанцията в Тополовград.

...
Арестуван е извършителят на въоръжения грабеж на бензиностанцията в Тополовград.
Коментари Харесай

Мъж с пластмасов пистолет обра бензиностанция

Арестуван е причинителят на въоръжения обир на бензиностанцията в Тополовград. За закононарушението от 12 т.м., е арестуван 33- годишен мъж, оповестиха от полицията в Хасково.

Младият мъж нахлул в обекта, до момента в който служителка отчитала дневния оборот. Нападателят опрял револвер в главата на дамата и взел наличните 1500 лв.. Завързал ръцете на служителката с тиксо, отмъкнал мобилния й телефон и 5 кутии цигари.

След осъществена съгласуваност от чиновници на ГДНП със чиновници на ОДМВР-Хасково и ОДМВР-Велико Търново и под управлението на наблюдаващия прокурор, през вчерашния ден в късния следобяд обвиненият е арестуван в с.Патреш. Той признал в детайли и в елементи дейностите си по незаконното действие, които биха могли да са известни единствено на причинителя.

Като претекст показал, че имал да изплаща заем от предходен интервал.

В хода на процесуално-следствените дейности е открит и револверът, който се оказал пластмасов, само че по външни белези бил непосредствен до същински.

„ Спрямо причинителя под наблюдението и управлението на наблюдаващия прокурор е повдигнато обвиняване за обир, за който се планува наказване от 3 до 10 години затвор “, споделиха от полицията.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор мъжът е арестуван за период от 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в Окръжния съд в Ямбол за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ”.

Продължава работата за изясняване и документиране на всички обстоятелства и условия по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР