Арестуван е футболният фен, който по време на пловдивското дерби

...
Арестуван е футболният фен, който по време на пловдивското дерби
Коментари Харесай

Арестуваха футболния фен, който рани полицай по време на дербито

Арестуван е футболният почитател, който по време на пловдивското дерби сред " Локомотив " (Пд) и " Ботев " възпламени бомбичка, при което пострада служител на реда. За това осведомиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Задържаният ентусиаст е последовател на " канарчетата ". Други задържани фенове няма.
Прочетете още
На ранения еднообразен чиновник на реда е оказана здравна помощ. Пред дуела служителите на реда са разкрили и иззели голям брой пиротехнически произведения покрай стадион " Локомотив ", където се състоя дербито. " Жълто-черните " ентусиасти обаче са съумели да вкарат бомбички и сигнални ракети, които хвърлиха към последователите от " Локомотив ". В резултат на офанзивата няколко " черно-бели " почитатели са получили леки изгаряния.

Заради дейностите на своите последователи, които строшиха и над 100 седалки в своя бранш " Ботев " (Пловдив) ще отнесе сериозна санкция и може да бъде лишен от домакинство, или да одобри идващия си противник на своя стадион без аудитория.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР