Арестуваха трима водачи на тежкотоварни камиони в района на ГКПП

...
Арестуваха трима водачи на тежкотоварни камиони в района на ГКПП
Коментари Харесай

Свобода срещу евра: Само за часове натръшкаха трима тираджии край Дунав мост

Арестуваха трима водачи на тежкотоварни камиони в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ единствено за няколко часа. Двама от тях се пробвали да дадат рушвет, а третият се държал нападателно с униформените чиновници. Чужденците са арестувани за период от 24 часа, прецизират от русенската полиция.

Заради интензивния трафик на товарни коли, преминаващи през българо-румънската граница, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ непрекъснато дежурят чиновници на разнообразни подразделения на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Русе. Малко след среднощ на бул. „ Тутракан “ униформени направили инспекция на 30-годишен румънец, който се опитал с камиона си да наруши основаната организация на трафика и напряко да навлезе в региона на контролния пункт. По време на инспекцията чужденецът подхвърлил банкнота в евро в патрулната кола, след което е бил арестуван. Извикана е незабавно дежурна оперативна група да документира случая.

Час и половина по-късно служителите на реда подхванали инспекция на водача на погрешно престояващ на бул. „ Тутракан “ тир. 40-годишният турски жител не желаел да реалокира камиона си, държал се нападателно и си разрешил да изблъска с ръце един от униформените чиновници.

Сутринта към 7,00 часа лидер на турски тир се опитал да изпревари изчакващата колона, поради което бил спрян за инспекция. Заедно с документите 52-годишният водач подхвърлил в полицейската кола банкнота от 20 евро и бил арестуван.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР