Арестуваха извършителите на въоръжения грабеж в столичния квартал Гео Милев.

...
Арестуваха извършителите на въоръжения грабеж в столичния квартал Гео Милев.
Коментари Харесай

Арестуваха извършителите на въоръжения грабеж в Гео Милев

Арестуваха причинителите на въоръжения обир в столичния квартал " Гео Милев ". Престъпниците влязоха на 29 декември в супермаркет и заплашиха касиерката с револвер. По непотвърдена информация са откраднали 4000 лева

Криминалисти от Първо районно управление (на МВР) и от бранш " Грабежи " - Столична дирекция на вътрешните работи открили, че тримата нападатели се придвижват с лек автомобил, който бил открит в ж.к. " Гоце Делчев ", в резултат на което са арестувани двама от причинителите, които са известни на Министерство на вътрешните работи.

По време на претършуване на жилището на единия причинител са открити два газови револвера, сгъваем нож,пари, както и 114 боеприпаса за огнестрелни оръжия диаметър 7.62. На адрес в София в събота е арестуван и третият причинител. Той е с престъпни регистрации и е осъждан.

От три жилища, населявани от причинителите, са конфискувани облеклата, с които е осъществен грабежът, както и голям брой електронни устройства, употребени от тях. Тримата са арестувани за период до 24 часа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР