Арестите и претърсванията бяха незаконни, защото нямаше неотложен случай. Нама

...
Арестите и претърсванията бяха незаконни, защото нямаше неотложен случай. Нама
Коментари Харесай

Методи Лалов: Арестите и претърсванията бяха незаконни

" Арестите и претърсванията бяха противозаконни, тъй като нямаше наложителен случай. Нама заплаха да се укрият или унищожат доказателства, с цел да се влезе в немчие жилище ".

Това сподели пред NOVA Методи Лалов, някогашен углавен арбитър, консултант в СОС.

" Аз нямам съображение като жител и като магистрат да одобрявам Бойко Борисов, само че в случай че желаеме смяна, не може данасочваме закона по подобен възмутителен метод. Законът не е пластелин ", счита той.

" Когато се стартира по този метод едно наказателно произвеждане, каквито и положителни цели да имате, всичко отива по дяволите. Борисов би трябвало да бъде разследван от съответни магистрати, които да работят по неговата активност в последните 12 години и да бъде съден с всичкита гаранции на закона ", безапелационен е юристът.

" Неприятно ми е, че би трябвало да приказвам в синхрон с ГЕРБ, само че Бойко Рашков го познавам още като учител. Той е нетърпелив човек със познания, които е подготвен да употребява в преследването на неговата политическа цел. Акцията може да се преглежда като провокация, само че когато използваш закона, с цел да провикираш...Законът би трябвало да бъде четен по един и същи метод ", акцентира Методи Лалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР