Арестът на Бойко Борисов показа, че в България няма недосегаеми

...
Арестът на Бойко Борисов показа, че в България няма недосегаеми
Коментари Харесай

Цветан Василев: Прокурор ми предлагаше да купя запис, в който Гешев разкрива схемата за КТБ

Арестът на Бойко Борисов сподели, че в България няма недосегаеми и това е един от позитивни резултати на ареста. Получих одобрителни и окуражителни сгинали от Съединени американски щати, Брюксел, Гърция и други европейски страни. Трябва да си даваме ясна сметка, че в България има война против мафията, а Прокуратурата остана последната цитадела на тази мафия. Ако за някой, някъде на открито е имал подозрение, че Прокуратурата в лицето на Гешев и Цацаров е действителен обвинител, то това подозрение към този момент е разсеяно. Това сподели банкерът Цветан Василев онлайн от Сърбия в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Аз не считам, че държанието на Иван Гешев е негово лично предпочитание. Той е човек, насочен към властта и доста лаком, само че е и доста слаб човек. Предполагам, че е държан със страхотни компромати от Пеевски и Борисов. Свободният живот и кариерата на Иван Гешев биха завършили на секундата, в случай че Борисов и Пеевски извадят компроматите против Гешев ", добави Василев.

" Упражнението с Висш съдебен съвет е по-скоро да се покаже степента на безнравственост на Висш съдебен съвет. Не би трябвало да се губи изключително времето с ръководещата коалиция, че Висш съдебен съвет ще промени мнението си, те също не са свободни хора. Трябва да се сложи акцентиране върху ликвидирането на тези структури, които са най-големите бухалки на Прокруатурата. Важно е на Прокуратурата да й бъдат орязани опциите да употребява спецпрокуратурата. Важна е смяната в структурата и функционалностите на КПКОНПИ. Тя също е бухалка, известно е доста добре по какъв начин работи в тандем Гешев и Цацаров. Съдебната промяна не се заключава с Гешев и Цацаров, само че въпреки това правосъдна промяна с Гешев и Цацаров е невъзможна ", сподели още Василев.

" Иван Гешев е бил включен още в шеф стадий на банкрута на КТБ с така наречен ликвидиране на Пеевски. Истината е доста мудна и до момента в който си вдигне гащите лъжата е обиколила земята. Тези господа обаче са създали избрани неточности, само че и обезпокоени, откакто Георги Георгиев от БОЕЦ направи нови разкрития за околните връзки сред Гешев, Красимир Методиев и прокурор Бисер Кирилов. Знам какъв брой са близки връзките сред Гешев и Бисер Кирилов, тъй като през 2018г. Красимир Методиев ми показа Бисер Кирилов. Бисер Кирилов се показа като доста непосредствен другар на Иван Гешев, сподели, че са делили една стая в Симеоново и сподели, че Гешев доста се е изменил, откакто е поел делото по КТБ. Накрая ми предложи компромат за Гешев и най-после до момента в който си общували и хортували, Кирилов го бил записал и продаваше тази флашка. Според него тя съдържа излияния на Гешев във връзка неговия ангажимент към Пеевски за КТБ, до момента в който са били в Сицилия през 2012г. ", разкри Василев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР