Арената на 18-о издание на международната бойна галавечер вдигна адреналина

...
Арената на 18-о издание на международната бойна галавечер вдигна адреналина
Коментари Харесай

На SENSHI 18 бяха спечелени две европейски титли в тежките категории

Арената на 18-о издание на интернационалната бойна галавечер подвигна адреналина на публиката с оспорваната борба за европейска купа на страната в категория до 90 кг и дуела за европейския пояс в атрактивната категория 95+ кг.

В борбата за европейската купа на в най-тежката категория се изправиха против различен двама внушителни бойци - амбициозният Ахмед Крънич и опитният деец Бруно Сузано. Португалецът Сузано се биеше с решителност и воля против мощния представител на Босна и Херцеговина по време на мача. По-добрият от двамата въпреки всичко бе Ахмед Крънич, който стана притежател на европейската SENSHI купа в свръхтежката категория над 95 кг посредством единомислещо съдийско решение.



Двубоят за европейската SENSHI купа в категория до 90 кг, по разпоредбите на KWU FULL CONTACT, се организира сред Едуард Алексанян и германеца Якоб Стюбен и донесе доста положителни страсти на варненската аудитория на плажа пред бойната сцена.

В мощния мач Едуард Алексанян надви над Якоб Стюбен, подкрепян от своите съграждани и се пребори за европейската корона и купа в категория до 90 кг. Във финалния дуел на вечерта Алексанян се наложи с по-чист и акуратен жанр и бе разгласен за победител след три оспорвани рунда. Българската победа донесе още една европейска SENSHI купа за страната ни и затвърди именития статут на родните бойци, които вдъхват подобаващ почит на своите интернационалните противници.



Първите в историята европейски трофеи на веригата SENSHI бяха извоювани в предходното издание на професионалната бойна церемония. На галавечерта, провела се на 8 юли 2023 година се състояха три оспорвани дуела за европейската SENSHI купа в кат. до 70 кг, кат. до 75 кг и кат. до 85 кг, които завоюваха българските кандидати. Българските водещи кикбоксьори Драгомир Петров, Атанас Божилов и Александър Петров завоюваха и трите трофеи.

Драгомир Петров , който е измежду любимците на публиката, още веднъж се оправи чудесно против своя заслужен конкурент - японеца Ю Хироно и донесе първата европейска купа за страната ни в категория до 70 кг с единомислещо съдийско решение.

Атанас Божилов е един от най-талантливите български кикбоксьори, притежател на голям брой трофеи в бойните спортове и жива легенда на интернационалната верига с внушителните 16 победи на кръга на SENSHI. През юли Атанас Божилов завоюва европейската купа на SENSHI в категория до 75 кг с единомислещо съдийско решение в колосален мач против португалеца Адолфо Барао - един в действителност заслужен съперник и шесткратен първенец по кикбокс на страната си.

Александър Петров донесе европейска купа на SENSHI 17 в категория до 85 кг . Невероятната победа над Али Ел Амери, Петров означи след спомагателен четвърти рунд. Александър Петров е WAKO международен кикбокс, първенец за 2015 година и постоянен участник в бойните галавечери на SENSHI.

Очаквайте скоро вести по отношение на идващото издание на бойната галавечер SENSHI през 2023 година Гарантираме, че идното събитие ще бъде още по-зрелищно и вълнуващо!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР