Арeijwldnd 19-годишния софиянец, в рамките на спецоперацията на служители от

...
Арeijwldnd 19-годишния софиянец, в рамките на спецоперацията на служители от
Коментари Харесай

Арестуваха 19-годишен, взел 40 000 лв. от пенсионерка

Арeijwldnd 19-годишния софиянец, в границите на спецоперацията на чиновници от бранш „ Измами “ в ГДНП. Разследването е подхванато след получен сигнал на 12 април за осъществена по-рано телефонна машинация за към 40 000 лв. (в българска и задгранична валута).  

В схемата попаднала стара жена от столицата, която съгласно получените указания, хвърлила плика с парите през терасата на жилището си, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В резултат на извършените неотложни издирвателни дейности мъжът, който съгласно предварителните данни е изпълнявал ролята на пощальон, е открит  „ по горещи следи “.

При последвало претършуване, осъществено със съдействието на чиновници на 6 районно управление (на МВР) при Столична дирекция на вътрешните работи, в неговото жилище е открита инкриминираната парична сума, както и парична сума от друга телефонна машинация.

На този стадий е открита съпричастността на арестувания към още 3 аналогични закононарушения, осъществени на територията на столицата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата по него продължава под управлението на Софийската районна прокуратура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР