Арда продължава с трансферите няколко дни преди старта на втория

...
Арда продължава с трансферите няколко дни преди старта на втория
Коментари Харесай

Арда привлече Борислав Цонев

Арда продължава с прехвърлянията няколко дни преди старта на втория полусезон в елита. Тимът взе Борислав Цонев, а през вчерашния ден разгласи привличането и на Борис Тютюков. Освен тях тази седмица бяха привлечени още - Чинонсо Офор и Феликс Ебоа Ебоа. Любопитно е, че след края на първия полусезон Арда се раздели с брата на Борислав Цонев - Радослав, който отиде в казахстанския Тобол.
Прочетете още
Ето какво написаха от Арда за прехвърлянето на Цонев:

Ръководството на Арда продължи със мощните прехвърляния преди подновяването на сезона в Първа лига. Тимът от Кърджали приема Локомотив Пловдив в първия пролетен кръг на 18 февруари.

Арда притегли през днешния ден полузащитника Борислав Цонев. Двете страни се схванаха и подписаха контракт за две години и половина. Интересното в тази ситуация е, че преди месец част от клуба бе неговият брат Радослав Цонев.

Юношата на Пирин Благоевград за последно игра в китайския Далиен, а преди този момент е носил фланелките на Левски, Берое, Славия Черноморец Одеса и Интер Запрешич. Боби Цонев е бил част от всички национални тимове на България. Той е роден на 29 април 1995г. в Благоевград.

Няколко часа по-рано от Арда оповестиха привличането на централен нападател от Нигерия. Чинонсо Офор ще играе чартърен за една година. Той е благосъстоятелност на канадския Монреал, който се състезава в Американската МLS. Договорът на Офор е с алтернатива за закупуване след приключване на наема. Чинонсо Офор е роден на 27 май 2000г. и е висок 192 см. Новото попълнение на АРДА ще се причисли към тима напряко в Кърджали, след прибирането от подготовката в Турция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР