Арда приема Левски в отложен мач от седмия кръг на

...
Арда приема Левски в отложен мач от седмия кръг на
Коментари Харесай

Арда и Левски се изправят един срещу друг в интригуващ сблъсък

Арда приема Левски в отсрочен мач от седмия кръг на Първа лига. Срещата на " Арена Арда " стартира в 19:30 часа.

Кърджалии са на шестото място в класирането с актив от 24 точки след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона. Домакините имат доста мощна отбрана със единствено осем позволени гола. Толкова имат тимовете на ЦСКА и ЦСКА 1948.

Арда обаче е без триумф в три следващи срещи, като не съумя да се разпише в тях. В последните два мача отборът на Александър Тунчев срещна Лудогорец и ЦСКА, като резултатите в тях бяха нулеви равенства.

Амбициите на Левски са високи, само че и през този сезон като че ли „ Сините “ стоят надалеч от върха и мъчно могат да го нападат. Столичани може и да не отстъпват по брой победи на ЦСКА и Лудогорец, само че са най-побеждаваният тим в първата седмица със своите четири загуби.

Последната от тях бе предходната седмица, когато с общо 3 удара и незначително владеене на топката Берое съумя да завоюва с 2:1 вкъщи. Така Левски е с едвам четири точки от последните си четири мача в Първа Лига.ю

Левски ще гостува в Кърджали без Джавад Ел Джемили.Испанецът с марокански корени получи контузия преди конфликта с Берое (1:2) и не игра в Стара Загора. Надеждите на треньорския щаб бяха, че ще успее да вдигне 21-годишния Ел Джемили за днешния мач, само че това няма да се случи. Извън състава остават още Уелтън, който е навън за месец, както и продължително контузения Билал Бари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР