Арда победи Берое с 1:0 в последен сблъсък от 2-ия

...
Арда победи Берое с 1:0 в последен сблъсък от 2-ия
Коментари Харесай

Арда излъга Берое у дома

Арда победи Берое с 1:0 в финален конфликт от 2-ия кръг в efbet Лига. Единственият гол в мача осъществя Ласана Ндиайе в 52-а минута след акуратен завършващ удар.

Двубоят стартира с лек напън на гостите, които имаха и първия късмет. В третата минута Абубакар Тунгара с мощен шут от воле, само че малко не му стигне, с цел да уцели задачата.

В 12-а минута Симеон Мечев опитва отдалечен удар, само че малко над вратата на Васил Симеонов. Натискът обаче продължи в 14-а минута пристигна нов късмет. Серкан Юсеин се възползва от открадната топка пред вратата на Симеонов, след което опитва мерника си, само че стражът се намеси добре.

В 25-а минута пристигна и първият късмет за Арда. След извеждащ пас на Александър Георгиев към Христо Иванов, полузащитникът излезе самичък против Караджов, само че топката подскочи неловко и ударът му мина в навън.

Само минута по-късно Берое отговори с опция на собствен ред. След извеждащ пас Луизиньо не съумя да преодолее Васил Симеонов, стреляйки настрана от добра позиция.

В 37-а минута Берое получи нов късмет. Спас Георгиев беше изведен на стрелкова позиция, само че изстрелът му попадна в тялото на Симеонов. Към края на частта Арда опита лек натист, само че безрезултатно.

В началото на второто полувреме Арда нанесе своя удар. Христо Иванов още веднъж беше основно настоящо лице, откакто изведе Иван Коконов. Стрелецът съумя да откри Ласана Ндиайе, който разстреля Иван Караджов за 1:0.

В 60-а минута Берое беше покрай изравнителен гол. Динков се извиси най-високо след ъглов удар, само че ударът му мина много над вратата на Симеонов. В 74-а минута пристигна и опция за домакините. Резервата Ел Мами Тетах съумя да преодолее двама и да откри място за удар, само че шутът беше право в тялото на Иван Караджов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР