Arctic Trucks, същата компания, която преработи легендарната Toyota Hilux, участвала

...
Arctic Trucks, същата компания, която преработи легендарната Toyota Hilux, участвала
Коментари Харесай

Пикапът на Great Wall вече е готов да покорява всякакви терени

Arctic Trucks, същата компания, която преработи именитата Toyota Hilux, взела участие в Top Gear и същата компания, която ще се погрижи за електрическия Nissan Ariya и прехода му от Северния до Южния полюс, в този момент се зае с китайския Great Wall. Представеният през 2018 година пикап Wingle 7 получи специфични грижи от тунинг компанията в типично нейн жанр.
`Пикапът

Всъдеходът, който е прочут и в България се е сдобил с големи арки на калниците с широчина от 23см, а 17-цолови джанти са обути в 35-инчови гуми за тиня, които покачват клиренса на пикапа с 64мм. По този метод дистанцията от земята до тавана му към този момент е 276мм, а по-широките гуми прибавят и 18см широчина към общата стъпка на модела.
`Пикапът

Окачването също е подсилено, а по пода на пикапа е нанесено особено антикорозионно покритите. Благодарение на измененията, Wingle 7 е подготвен за всевъзможни терени с опционално съоръжение като печка, лебедка, спомагателна изолираност на купето и други.

Под капака работи 2.0-литров дизелов мотор с четири цилиндъра, който генерира 145 конски сили. Те се разпределят сред четирите колела чрез механична трансмисия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР