ЪРБАНДЕЙЛ, Айова (AP) — Доналд Тръмп беше заседнал във Флорида,

...
ЪРБАНДЕЙЛ, Айова (AP) — Доналд Тръмп беше заседнал във Флорида,
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп разчита на лоялните си поддръжници да се явят и да участват в събрания в Айова въпреки студеното време

ЪРБАНДЕЙЛ, Айова (AP) — Доналд Тръмп беше затънал във Флорида, което принуди президентската му акция да анулира персоналните си събития за два дни преди началото на събранията на републиканците в Айова.

Но в щаба на неговата акция в Айова в неугледна тухлена постройка северозападно от Де Мойн, доброволци бяха заети да работят по телефоните, пробвайки се да изключат гласуването за надпреварата в понеделник, до момента в който снегът валеше студени ветрове на открито.

„ Той е пожертвал толкоз доста за страната ни и аз би трябвало да направя моята част, с цел да поддържа напъните му да избави Америка, тъй като Америка умира “, сподели Мелиса Дейвис, 56, дребен бизнес собственичка от Уиндзор Хайтс, която е прекарала последните няколко месеца в телефонно банкиране, чукайки на вратите и насърчавайки гласоподавателите в своя регион да се явят от името на Тръмп. За Дейвис, който също ще служи като капитан на групата на Тръмп в нощта на празника на Мартин Лутър Кинг младши, връзката е надълбоко персонална.

„ Не може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР