Арън Картър е неговата годеница Мелани Мартин са родители! Техният

...
Арън Картър е неговата годеница Мелани Мартин са родители! Техният
Коментари Харесай

Българка роди син на Арън Картър

Арън Картър е неговата избраница Мелани Мартин са родители! Техният наследник се появи на бял свят на 22-ри ноември и носи името Принс Ларик Картър, съобщi woman.bg

“Спешно секцио след раждане траяло 13 часа, моята избраница е в отлично здраве, благодаря на Господ и на необикновено сладкия и любящ екип тук” - написа Картър в своя профил в Инстаграм.

" Принс е скъп, обичам те, сине. Твоята майка също те обича, сълзи падат по телефона ми, до момента в който пиша. На тази фотография прекъсвам пъпната шнур. Толкова се гордея с теб, скъпа. Обичам те с цялото си сърце” - написа още разчувстваният татко.

Според американския уебсайт TMZ бременността на Мартин била много сложна, защото тя имала анемия и колит. Медията оповестява още, че фамилията на българката е пристигнало в Лос Анджелис за раждането, само че семейство Картър са решили да отклонят поканата. Принс Ларик се роди 17 месеца, откакто двойката разкри, че Мелани е претърпяла импровизиран аборт.

“Тя имаше импровизиран аборт поради стрес. Ще си дадем малко време, с цел да се излекува и по-късно ще опитаме още веднъж. И двамата го желаеме. Сега би трябвало да се погрижа за нея” - сподели тогава Арън в лайв видео в YouTube. Двамата се сгодиха предишния юни, след серия от събирания и раздели. Те започнаха връзката си през януари 2020 година, броени месеци откакто тогавашната другарка на Картър му роди дете. Дамата е художничка и носи името Лина Валентина. Въпреки обстоятелството, че неотдавна е станал татко, Арън решил да изостави фамилията си и да се впусне в бурна случка с българката, която забелязал на работното ѝ място в фамозен сексуален клуб за танци зад Океана.

Връзката сред Арън и Мелани е много бурна - двамата се разделиха през март 2020-а година, заради свада в дома на музиканта, след която българката бе задържана по обвиняване в домашно принуждение. По данни на проверяващите малко преди ареста, Мартин е споделила на Картър, че е бременна. По време на късата разлъка сред двамата, Мелани направи дебюта си в порно уеб страницата CamSoda, където пусна свое секс видео. Двойката обаче бе разграничена за малко и се събра още веднъж през юни същата година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР