Арабела Чи от Love Island критикува Тоби Аромоларан, че е

...
Арабела Чи от Love Island критикува Тоби Аромоларан, че е
Коментари Харесай

Арабела от ITV Love Island критикува „незрелия страхливец“ Тоби, докато ридае за предателството на Джорджия

Арабела Чи от Love Island подлага на критика Тоби Аромоларан, че е „ страхливец “ и „ я е ограбил “, откакто той брутално я заряза без предизвестие в неотдавнашен епизод.

Тоби шокира сътрудниците си в четвъртък вечерта с кое момиче е решил да се свърже при идващото събиране, оставяйки засегната актуалната партньорка Арабела. Той съобщи, че е избрал Джорджия Стийл, негова някогашна и някогашна жена на вилата, оставяйки цялата група очевидно да се обърка, а някои островитяни го извикаха.

Като той не приготви Арабела за измяната авансово, към огнището той твърди, че е имал действителна опция да тества същинска връзка с някой, който може да работи отвън вилата, макар че нещата не са работили преди този момент. Партньорката му Арабела остана да споделя: „ Винаги съм аз... “, защото решението провокира потрес във вилата, в това число и колегата на Джорджия Калъм Джоунс.

Тоби сподели: „ Късметът е благоразположен към смелите и в тази обстановка вие би трябвало да сте най-смелият. “ При последствията по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР