Apple започва продажбите на нов MacBook Air - популярният лаптоп

...
Apple започва продажбите на нов MacBook Air - популярният лаптоп
Коментари Харесай

Apple показа по-евтин MacBook Air и нов iPad Pro с мултифункционална клавиатура

Apple стартира продажбите на нов MacBook Air - известният преносим компютър към този момент е два пъти по-бърз, с два пъти по-голям харддиск и понижена със $100 цена.

Компанията сподели и най-напредничавия си iPad Pro - по-бърз от множеството Windows преносими компютри и с нова ултраширока камера, микрофони със студийно качество и LiDAR Scanner. Таблетът се продава и с мултифунционална клавиатура, която уголемява опциите да работите с него.

Заради епидемията от Covid-19 Apple анулира мартенското си събитие и сподели новите джаджи на своята интернет страница. Засега няма информация за предстоящите с неспокойствие наследници на iPhone SE.

MacBook Air
 Снимка 472040
Източник:

Цената на MacBook Air към този момент ще стартира от $999. Моделът идва с 10-о потомство Intel Core i7 с опция за нарастване на тактовата периодичност при натоварване до 3,8GHz. Спрямо предходния MacBook Air, този може да се похвали с два пъти по-голяма продуктивност на процесора и с до 80 % по-висока производистелност на видеокартата. Моделът ще се предлага с най-малко 256GB вътрешна памет, а оптималният размер ще бъде 2TB.

MacBook Air идва с 13 " Retina екран, TouchID за елементарен и сигурен вход и интернет покупки, огромен тракпад и през целия ден живот на батерията.

Клавиатурата е актуализирана и е същата, която Apple употребява при 16-инчовият MacBook Pro. Моделът идва в три цвята - Gold, Silver и Space Gray.
 Снимка 472038
Източник:

iPad Pro

Apple сподели и два нови iPad Pro с размери на екраните 11 " и 12,9 ". Дисплеят се опреснява със 120Hz.
 Снимка 472042
Източник:

Таблетите употребяват усъвършенствания процесор A12Z Bionic, което ги прави по-бързи от множеството преносими компютри с операционна система Windows, съгласно компанията. Процесорът е кадърен да прави тежки задания като обработка на 4К видео или дизайн на 3D модели. Освен процесора, за това се грижи и осемядрен видепроцесор с усъвършенствана термална архитектура.

Батерията на моделите ще устоя до 10 часа приложимост.
 Снимка 472047
Източник:

С iPadOS 13.4, Apple вкарва и поддръжка на тракпад за всички iPad. Заедно с новите модели, компанията показа и напълно нова Magic Keyboard, която може да се употребява и като стойка. Тя ще може да бъде поръчана през май.

iPad Pro към този момент имат 12MP необятна камера, която поддържа и 4К видеозапис и 10MP ултраширока камера.

Акцент в новите модели са петте микрофона със студийно качество, както и четирите нови спийкъра.
 Снимка 472044
Източник:

iPad Pro към този момент имат и LiDAR Scanner, който мери дистанцията до обектите в границите на до 5 метра, което ще усъвършенства доста AR опциите на таблетите.

iPad Pro ще бъде в два цвята - Silver и Space Gray. Вградената памет ще бъде сред 128GB и 1TB. Цената на по-малкия модел стартира от $799, а на по-големият - $999.

Клавиатурата се продава настрана на цена $299 и $349 според от размера.
 Снимка 472049
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР