Apple разкри мащабен план за премахване на някои от конкурентните

...
Apple разкри мащабен план за премахване на някои от конкурентните
Коментари Харесай

Apple ще отвори iPhone за алтернативни магазини за приложения, по-ниски такси в Европа, за да се съобрази с разпоредбите

Apple разкри огромен проект за унищожаване на някои от конкурентните бариери, които е построила към своя рентабилен франчайз за iPhone.

Съобщението в четвъртък идва, когато се придвижва към сходство с идните европейски разпореждания, ориентирани към даване на потребителите на избор да употребяват различни магазини за приложения.

Основният ремонт, плануван да влезе в действие при започване на март, ще включва отстъпки които Apple преди този момент отхвърли да направи в своя магазин за приложения, в това число понижаване на таксите, които събира от разработчиците в Европа.

По-специално, Apple за първи път ще разреши на потребителите на iPhone в Европа да преминат към потребление на магазини за приложения, разнообразни от ръководените от компанията, които се конфигурират на мобилното устройство. Освен това ще разреши на разработчиците да предложат различни системи за заплащане, които могат да им оказват помощ да вършат повече пари, като в същото време евентуално понижат цените си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР