Apple пенсионира своя iPhone mini, но в света на мини-смартфоните

...
Apple пенсионира своя iPhone mini, но в света на мини-смартфоните
Коментари Харесай

9,5 сантиметра стигат! Jelly Star е с впечатляващи характеристики

Apple пенсионира своя iPhone mini, само че в света на мини-смартфоните не престават да излизат нови свръх компактни модели. 

Тази седмица в платформата за финансиране Kickstarter се появи най-малкият смарт телефон с Android 13 на име Jelly Star, дело на компанията Unihertz. 

Телефонът наподобява повече като тамагочи, в сравнение с като смарт телефон, и е с размери от 95,1 мм височина и 49,6 мм ширина. 

Според някои разбирачи Jelly Star се стреми да изкопира някои от детайлите на Nothing Phone (1), най-много транспарантния тил и белите елементи по него. 

Екранът му е с диагонал от единствено три инча и също толкоз скромна резолюция от 480 х 854 пиксела.

Над него въпреки всичко обаче има селфи камера с осем мегапиксела, а на гърба му намираме съществена камера с цели 48 мегапиксела. 



Моделът е оборудван с MediaTek Helio G99, който зарежда някои общоприети смарт телефони от по-нисък клас. 

Конфигурацията включва впечатляващи за размера на устройството 8GB RAM и 256 GB вградена памет. 

Има също и microSD слот за карта, а батерията е с 2000mAh. 

Jelly Star също може да се похвали с 3,5-милиметров жак за слушалки, програмируем непряк бутон и датчик за отпечатък на гърба. 

Очаква се първите доставки на необичайно изглеждащия модел да стартират през октомври тази година, като за всички предварителни поръчки цената му е 170, до момента в който през октомври се чака тя да се качи на към 215 $.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР