Apple отдавана разработва специализирана машина, която ще даде възможност на

...
Apple отдавана разработва специализирана машина, която ще даде възможност на
Коментари Харесай

Ето как изглежда специализираната машина на Apple за актуализиране на iPhone без разпечатване на кутията на опаковката

Apple отдавана създава профилирана машина, която ще даде опция на магазините и ритейлърите да актуализират към момента намиращите се в кутията неразпечатани iPhone-и. Поне това чухме. Сега, с помощта на френското софтуерно издание iGeneration можем в действителност да забележим тази система за първи път. Репортажът включва фотография на две от тези машини, носещи името Presto.

Според материала на Bloomberg, една машина от вида Presto може по едно и също време да обновява от от един до шест айфона по едно и също време както са си в опаковките.

Уеб уеб сайтът MacRumors показа фотография от обучителен видеоклип, който демонстрира по какъв начин наподобява и работи Presto:

Самото видео към момента не е обществено най-малко към този момент е предопределено единствено за вътрешна приложимост.

Служителят в магазина би трябвало единствено да подреди кутиите с iPhone по рафтовете в сходство с маркировката. Оборудването разпознава устройствата посредством NFC модула и префлашва устройството. Това става посредством пряк достъп до раздела на паметта, където се съхраняват зареждащата стратегия, операционната система и другите систематични данни. В същото време смарт телефонът остава в изключено положение. Процесът на прекачване на новия фърмуер лишава от 15 до 30 минути, а откакто завърши, светва светлинен сигнал.

Apple и преди е дoставяше в своите магазини устройства за актуализиране на iPhone непосредствено в кутиите. Усъвършенстваната версия бе основана, след айфоните бяха оборудвани с NFC модул. Той опростява контрола върху вярното местонахождение на рафта и форсира изтеглянето на данните в систематичния раздел на устройството. Този метод разрешава на магазините всеки един ден да оферират iPhone, на който е конфигурирана най-новата версия на iOS.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР