Апокалиптични звуци, независимо дали идват от небето, или от земята,

...
Апокалиптични звуци, независимо дали идват от небето, или от земята,
Коментари Харесай

Апокалиптични звуци се чуват по цял свят, никой не може да каже откъде идват

Апокалиптични звуци, без значение дали идват от небето, или от земята, или даже се раждат „ от нищото “, се чуват през последните години по света. Някой ги разказва като тромпетен небесен глас, на други места хората чуват железно стържене, само че най-често това е просто извънредно гърмене, от което не можете нито да се скриете, нито да избягате.

Между другото, самостоятелни откриватели към този момент са събрали съвсем двеста типа такива мистериозни "небесни органи ".

Най-удивителното е, че до момента в който стотици или даже хиляди хора страдат от непознатия тон, мнозина по това време не чуват нищо и са сюрпризирани да възприемат суматохата, която внезапно поражда измежду съгражданите им.

Учените не могат да обяснят тези апокалиптични звуци, без значение дали се пробват да ги причислят към естествени феномени, да вземем за пример работещи механизми (заводи, самолети, коли), електропроводи, придвижване на земната кора и по този начин нататък, само че всички тези пояснения наподобяват измислени.

Конспиролозите от своя страна упрекват за тези странни феномени военните, които работят интензивно върху оръжията за климата, да вземем за пример прословутият HAARP, проучвателен план, стартиран от Съединени американски щати в Аляска през 1993 година

Сред последните събития от този тип бяха мистериозни звуци, които неотдавна поразиха общността на Валкенсворд в холандската провинция Северен Брабант. Тайнственият тон се чува тук ясно от небето, макар че няма същински източници за него и не може да се дефинира от кое място идва.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР