Апоел Беер Шева има известни кадрови проблеми преди първия мач

...
Апоел Беер Шева има известни кадрови проблеми преди първия мач
Коментари Харесай

В Беер Шева са притеснени от слабия интерес към двубоя с Левски

Апоел Беер Шева има известни кадрови проблеми преди първия мач против Левски от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите на УЕФА, оповестяват локалните медии.

Двубоят ще се играе на 10 август от 20:30 часа на стадион " Яков Търнър ".

Опитният португалски централен бранител Елдер Лопеш и нападателят Алон Тургеман имат контузии и възможностите да бъдат разполагаем на старши треньора Елянив Барда за дуела в четвъртък не са огромни. Ако Лопеш не бъде подготвен, той по всяка възможност ще бъде сменен в стартовия състав от Харел Шалом, както в реванша от втория квалификационен кръг против литовския Паневежис (1:1) на 3 август.
 От Левски пуснаха в продажба колекционерски билети за гостуването на Апоел Беер Шева
От Левски пуснаха в продажба колекционерски билети за гостуването на Апоел Беер Шева

Мачът е в четвъртък

Полузащитникът Рамзи Сафури пък е отхвърлен краткотрайно от първия тим до неделя по дисиплинарни аргументи и сигурно отпада за дуела с българите след случай сред него и Шай Елиас. Двамата се скарали след игра на табла и влезнали във физическа борба преди тренировката на тима. При опита да ги разтърве Шагив Йехезкел е ударен по носа.

Йехезкел и Елиас, които също бяха титуляри против Паневежис, остават под въпрос поради по-леки травми, като те могат да бъдат сменени от Гай Бадаш и Рой Гордана.

Дясното крило Антонио Сефер, който влезе като запаса в реванша с литовците, също съвсем несъмнено няма да играе, защото е изискал да бъде трансфериран, тъй като не попада в проектите на Барда за стартовите 11 и желае да премине в тим, в който ще получава повече шансове за изява. Интерес към него има от отбори от родината му Румъния.
 Левски разгласи програмата си за Израел
Левски разгласи програмата си за Израел

Отбрът потегля на следващия ден

В Беер Шева са обезпокоени от ниския интерес до момента на локалните почитатели към дуела с Левски. В първите два дни от клуба са продали едвам към 4 хиляди билета за срещата, а потенциалът на стадиона е за 16126 фенове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР