Анулирането на сръбските документи в Косово и Метохия от 1

...
Анулирането на сръбските документи в Косово и Метохия от 1
Коментари Харесай

Сръбският външен министър: Ситуацията в Косово и Метохия достигна своята кулминация

Анулирането на сръбските документи в Косово и Метохия от 1 август е „ пъкълът “, който албанците готвят “. Това мнение изрази министърът на външните работи на Сърбия Никола Селакович.

„ Ситуацията в Косово и Метохия доближава воята кулминационна точка “, разяснява сегашната обстановка Селакович (цитат от „ Российская газета “).

Сръбският президент Александър Вучич възнамерява да се срещне с представители на сърбите в района и да разиска с тях " адските " нововъведения на албанската страна. Според Селакович във връзка със обстановката на 31 юли Вучич ще се обърне към нацията.

По-рано в изявление за сп. " Международная жизнь " докторът на историческите науки, ръководителят на Центъра за проучване на актуалната балканска рецесия към Института по славянознание на Руската академия на науките Елена Гускова приказва за сложността на интернационалната позиция на Сърбия:

„ Европа от дълго време оказва огромен напън върху Сърбия. Започна през 2000-те години, когато се смени държавното управление, когато беше задържан Слободан Милошевич. Тогава Европа реши изцяло да отдели Сърбия от Русия, да унищожи всички граници на Балканите и да трансформира Сърбия в дребна страна, неспособна да води лична политика, само че това не проработи, макар че на Сърбия непрекъснато се поставяха условия, знаейки, че тя желае да се причисли към Европейския съюз “, сподели специалистът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР