Антония Петрова май чака трето дете 40-годишната миска крие подозрително коремчето

...
Антония Петрова май чака трето дете
40-годишната миска крие подозрително коремчето
Коментари Харесай

Антония Петрова по стъпките на Светлана Гущерова?Ражда още, за да върже Батинков

Антония Петрова май чака трето дете

40-годишната миска крие съмнително коремчето си. Пред близки Тоца декларирала, че желаят момиченце с Батинков и  по тази причина ще ражда, до момента в който това се случи.

Само че осведомени подозират, че Тоца ще се напъне да ражда най-много, с цел да задържи Батинков. Преди време потегли слухът,че той вдлъбнат по талантлива мацка и това провокира голяма контузия у Антония.

А другояче не стопира да залива нета със фотоси по какъв начин „ светото семейство “ яде като кралски особи, къпе се в лукс и гребе с цялостни шепи от живота.

Затова миската си внушила, че още едно дете дефинитивно ще избие у брачна половинка й Ивайло Батинков мераците да ги зареже и да се метне вечно в обятията на идната.

Подобно на Светлана Гущерова, която като зайкиня роди четири наследника на Гущеров,  Тоца мислила, че множеството деца ще охладят с@ксуалните мераци на брачна половинка й.

А и бременността не й пречи с мъжа си ди обикалят света, както го направи при другите две. Нито пък се изморява от грижи по децата, тъй като това „ наслаждение “ е оставила на детегредачка.

Другата версия, която върлува из мрежата е, че Антония Петрова-Батинкова е понатрупала килограми от почивката им в Дубай, откъдето се върнаха неотдавна. Защото и оттова не спря да залива нета с какви вкусотии си угаждат, напомнят почитатели.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР