Антония Петрова, която от година вече е Батинкова, отбеляза първата

...
Антония Петрова, която от година вече е Батинкова, отбеляза първата
Коментари Харесай

Антония Петрова: Повече млади хора да сключват брак

Антония Петрова, която от година към този момент е Батинкова, означи първата фамилна годишнина и по този мотив пусна фотоси от брачната гала в българското посолство в Солун, на която със брачна половинка ѝ си споделят най-важното "Да " в живота.

Снимките са съпроводени с доста откровен текст, в който хубавицата приканва повече младежи да подписват брак.

Ето и цялостното обръщение на Антония:

"На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, според всички български и интернационалните закони. Благодарим, извънредно на генералният ни консул за цяла Гърция господин Писанчев, че ни ожени.

Веднага по-късно се оженихме и със сватбена, публична, тържествена гала на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, дружно с посетители и родственици, с шумно, гръцко, плажно празненство, което всички сте виждали и което бе оповестено за "сватба на годината " в влиятелна ранглиста. След което узаконихме публично сватбените документи и в България.

Така сбъднахме фантазията си да имаме 3 сватби и 3 ритуала. На първата ни годишнина споделяме тези фотоси с всички вас, с благопожелание повече младежи да подписват брак, тъй като има смисъл! По този метод се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред страната, пред скъпите за нас хора и пред обществото!

А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни брачен партньор и брачна половинка до края!!! Нека любовта да спечелва вечно!

Семейство Батинкови "

Антония Петрова и Ивайло Батинков подписаха брак на 17 юни 2018 година, а на 17 януари тази година се роди синът им Благовест.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР