Антонио Конте напусна Северен Лондон по взаимно съгласие в неделя,

...
Антонио Конте напусна Северен Лондон по взаимно съгласие в неделя,
Коментари Харесай

Бивша звезда на Тотнъм: Провалът на Конте не е изненада, отборът не е играден за печелене

Антонио Конте напусна Северен Лондон по взаимно единодушие в неделя, откакто избухна против притежателя Даниел Леви, играчите и упоритостите на клуба за титли, откакто неговият тим направи 3:3 против последния Саутхемптън на 18 март. Джейми Реднап разкритикува " шпорите "  след това напускане на мениджъра и настоя, че на клуба му липсва нрав на победител.

" Не съм сюрпризиран, че това не проработи за Конте. Клубът е доста сложен за ръководство и постоянно е бил подобен. Ако погледнете мениджърите, през които са минали през последните няколко години, те като че ли си блъскат главите в тухлената стена и им е доста мъчно да получат някакъв надзор на този клуб ", каза някогашният полузащитник на Тотнъм пред Sky Sports.

" В огромна степен се управлява от Даниел Леви – той желае да взима всички решения и мисля, че това постоянно е бил главен проблем с Тотнъм. Вярвам, че културата постоянно се дефинира от върха. Тази суша за титли не е единствено поради стадиона. Когато бях в клуба, усещах, че той в действителност не е основан за победи. Това беше изцяло друга просвета от това, което бях в Ливърпул ", показа Реднап.

Кристиан Стелини ще размени Конте на тъчлинията, когато " шпорите "  подновят дейностите във Висшата лига против Евертън на 3 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР