Антони: Бразилия напусна крилото на Манчестър Юнайтед заради твърдения за злоупотреба

...
Бразилският новинарски канал UOL публикува обвиненията на Габриела Кавалин –
Коментари Харесай

Бразилският новинарски канал UOL публикува обвиненията на Габриела Кавалин – които Антони отрече в понеделник.

23-годишният футболист, който подписа за Юнайтед от Аякс в сделка за £85 милиона миналия септември, написа в Instagram: „От уважение към моите фенове, приятели и семейство се чувствам длъжен да говоря публично за фалшивите обвинения, на които бях жертва.

< p>„От самото начало се отнесох към този въпрос със сериозност и уважение, давайки необходимите разяснения пред полицейския орган. Полицейското разследване е под съдебна тайна и затова не мога да оповестя публично съдържанието му.

„Въпреки това мога спокойно да заявя, че обвиненията са неверни и че вече представените доказателства и другите доказателства, които ще бъдат представени демонстрирам, че съм невинен по повдигнатите обвинения.

„Връзката ми с Габриела беше бурна, със словесни обиди и от двете страни, но никога не съм упражнявал физическа агресия.

„При всяко момент, независимо дали в свидетелски показания или в интервю, тя представя различна версия на обвиненията.

„Затова категорично отричам повдигнатите обвинения и ви информирам, че оставам на пълно разположение на бразилеца властите да изяснят каквото е необходимо.

„Вярвам, че продължаващите полицейски разследвания ще покажат истината за моята невинност.“

Изображение: Антоний ще пропусне предстоящите квалификации на Бразилия за Световното първенство срещу Боливия и Перу < p>Антъни е обвинен, че е нападнал Кавалин, влиятелна личност в социалните медии, "с удар в главата" в хотелска стая в Манчестър на 15 януари, оставяйки я с порязване на главата, което се нуждае от лекарско лечение.

Кавалин също така твърди, че е била ударена в гърдите от Антони, което според нея е причинило повреда на силиконовия гръден имплант, което изисква коригираща операция обратно в Бразилия.

Друг предполагаем инцидент се е случил в къща на 8 май, по време на за която тя твърди, че е получила порязан пръст, докато се опитвала да се защити, обвинявайки Антони, че е хвърлил стъклена чаша към нея, както и че след това е взел паспорта й.

Кавалин се казва, че е подал доклад до Сао Пауло Гражданската полиция относно обвиненията за физическо и вербално насилие от страна на Антони по време на почивка в Бразилия през юни 2022 г., когато тя беше бременна, както и подаване на отделна жалба до полицията на Голям Манчестър.

Прочетете повече в Sky News:
Колко дълго ще продължи горещият период във Великобритания?
Човешки останки са открити на крайбрежна пътека
Рекорден брой наблюдения на азиатски стършели

В изявление за Telegraph Sport GMP каза: " Полицията на Манчестър е запозната с направените обвинения и разследванията продължават, за да се установят обстоятелствата около този доклад. Понастоящем няма да коментираме повече."

Манчестър Юнайтед нямаше коментар по въпроса, когато се свърза със Sky Sports.

Изявление от Бразилската футболна конфедерация потвърди, че Антони е имал беше изтеглен от състава за септемврийските квалификации за Световното първенство срещу Боливия и Перу и заменен с нападателя на Арсенал Габриел Жезус.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР