Антон Краус е новият член на УС на ПФК Левски.

...
Антон Краус е новият член на УС на ПФК Левски.
Коментари Харесай

Антон Краус сменя Тити Папазов в Надзорния съвет на "Левски"

Антон Краус е новият член на УС на ПФК Левски. Той размени Константин Папазов в Надзорния съвет на клуба. Това се случи по време на Общото заседание на акционерите през днешния ден. Така висшият управителен орган на " сините " към този момент се състои от Краус, Наско Сираков, Петър Ганев и Венцислав Димитров, заяви " Труд бг ".

Мажоритарният притежател на клуба Сираков разяснява решенията на днешното Общо заседание на акционеритеи възможната продажба на клуба: " Когато има нещо готово и приключено за която и да е компания, ще срещна цялата синя общественост, тъй като от две години и половина дължа всичко на тях. Фойерверки не мятам в никакъв случай. Има интерес от много места за реклама и спонсорство ".

" Уважавам всеки левскар и когато има нещо, ще го разглася публично. Нека бъдат спокойни ", добави той.

Левски е в серия от седем следващи мача без победа, само че Сираков твърди, че сред него и старши треньора Станимир Стоилов няма проблеми. " Вчера бях към 3 часа с Мъри Стоилов, не съм се скарал с него. Не могат да ни скарат, макар че слушам, че се пишат всякакви нелепости ", сподели още Сираков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР