Антон Хекимян е както Цецка Цачева в президентските избори. Това

...
Антон Хекимян е както Цецка Цачева в президентските избори. Това
Коментари Харесай

Хекимян е както Цецка Цачева в президентските избори

Антон Хекимян е както Цецка Цачева в президентските избори. Това съобщи пред Българска национална телевизия Радостин Василев, самостоятелен претендент за кмет на столицата.

Той изясни, че към този момент повече от 20 години живее в София и е прекъснал всички връзки с родния си Плевен. Като причина уточни, че е погнусен от това, което се случва в централната власт.

“Отвратен съм от това, което се случва в централната власт, то се преекспонира и в номинациите за локалната власт, изключително в София. Сглобката е в коалиция на национално равнище. Васил Терзиев не е опция на ГЕРБ. Антон Хекимян е както Цецка Цачева в президентските избори, с него Борисов несъмнено желае да загуби София ”, изясни той.

Той се извини на публицистите, които са го чакали преди регистрацията. Василев изясни, че е попаднал в една от “дупките на Фандъкова ”

“В София ще има изненада. Дали някой ще излезе на балотаж ненадейно или ще завоюва, занапред ще разберем. Предвид кандидатурата на ПП-ДБ е прекомерно евентуално те изобщо да не стигнат до балотаж ”, добави Радостин Василев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР