Антоан Гризман и Саул Нигес са съгласни дали съгласие за

...
Антоан Гризман и Саул Нигес са съгласни дали съгласие за
Коментари Харесай

Гризман и Саул са съгласни да разменят клубовете си

Антоан Гризман и Саул Нигес са съгласни дали единодушие за огромна бартерна договорка сред Барселона и първенецът Атлетико (Мадрид). Френският национал е подготвен да се завърне при „ дюшекчиите “, които ще пратят испанския халф на " Камп Ноу " и ще доплащат 15 милиона евро.

Според испанските медии е доста евентуално в трансферната интервенция да бъде включен още един състезател всред Марио Ермосо и Ренан Лоди като избор за каталунците. Ермосо е централен бранител, който може да играе отляво и да бъде опция на Жорди Алба. Лоди е ляв бек, който попадаше в полезрението на Барселона, преди да отиде в Атлетико.

Каталунците заплатиха на отбора от Мадрид 120 милиона евро за Гризман през 2019 година, само че французинът по този начин и не съумя да оправдае големите упования на „ Камп Ноу “, а след привличането на Серхио Агуеро и Мемфис Депай, се оказва непотребен. Гризман е бил безапелационен пред управлението на Барселона, че желае или да остане в тима, или да се върне в Атлетико, откакто поддържа отлични връзки както с Диего Симеоне, по този начин и с някогашните си съотборници.

Саул Нигес от дълго време е трансферна цел на Барселона и през предишния сезон позагуби титулярното си място в Атлетико, а с идването на Родриго Де Паул обстановката се усложнява за испанския национал. Ливърпул и Челси също демонстрират интерес към него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР