Aнтисемитски листовки с текст за това, че евреите и Израел

...
Aнтисемитски листовки с текст за това, че евреите и Израел
Коментари Харесай

„Събуди се, Америка“: Калифорния осъмна със зловещи листовки за 11 септември

Aнтисемитски листовки с текст за това, че евреите и Израел стоят зад атентатите от 11 септември, се появиха в Северна Калифорния, на към 30 благи от Сан Франциско.

Листовките са били разлепени през предишния уикенд по стълбове, витрини на магазини и постройката на приблизително учебно заведение в Новато – град с население 52 000 души.



В тях се споделя, че израелци са танцували на мястото на разрушените кули близнаци, че евреин от Израел е спечелил милиарди от застраховки и че израелският министър председател Бенямин Нетаняху бил оценил високо най-масовия терористичен акт в историята на Съединени американски щати.

В долната част на листа написа: „ Събуди се, Америка! “

Началникът на полицията Адам Макгил прикани жителите да „ противостоят на омразата “, само че сподели пред  Marin Independent Journal, че листовките са предпазени от първата корекция и няма да има никакво следствие.

Нито една група не е поела отговорност за разпространяването им.

Нанси Апел от Антидифамационната лига – организация за битка с антисемитизма, сподели че в техния офис са получени голям брой позвънявания във връзка случая.

„ Това са остарели стандарти за 11 септември. Това е част от растежа на антисемитизма, който следим като цяло “, сподели тя, представена от mignews.com.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР