Антионио Бандерас определено не е от актьорите, които можем да

...
Антионио Бандерас определено не е от актьорите, които можем да
Коментари Харесай

Най-голямото богатство на Антонио Бандерас

Антионио Бандерас несъмнено не е от актьорите, които можем да забележим постоянно на аления килим. Но в редките случаи, когато се появи на някое светско събитие, той съумява да притегли всички погледи.

Последният сходен образец е от премиите на Vanity Fair, които бяха раздадени в Мадрид през вчерашния ден, на 25 ноември. Бандерас ги почете с наличието си, а компания му правеха не една, а две красиви дами.

Актьорът дойде с половинката си Никол Кимпел и щерка си Стела. Той театралничи първо с една, след това с другата и очевидно бе горделив със своите девойки. А наследницата му го гледаше право в очите и слушаше наставленията му по какъв начин да се държи пред камери и обективи.
 Снимка 454500

Самият Бандерас също изглеждаше изцяло уместно за аления килим - измършавял и като че ли подмладен в своя формален костюм, смесен с необятна усмивка, написа Daily Mail.
 Снимка 454499

Това е първата поява на артиста и 38-годишната му половинка след откровеното изявление, в което той показа, че Кимпел му е избавила живота , давайки му аспирин по време на сърдечна рецесия преди две години.
 Антонио Бандерас, Actor on Actors и по какъв начин инфарктът е трансформирал артиста
Как инфарктът е трансформирал Антонио Бандерас

Актьорът споделя за целите в живота си

От тогава Бандерас се усеща като че ли живее втори живот, а провинен за това е красивата Никол, на която той ще бъде постоянно признателен. Днес двамата са неразделно един до различен и наподобяват по-влюбени от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР