Antimatter Games (Rising Storm 2: Vietnam) и издателят Toadman Interactive

...
Antimatter Games (Rising Storm 2: Vietnam) и издателят Toadman Interactive
Коментари Харесай

I.G.I. Origins излиза за конзоли и PC през 2021

Antimatter Games (Rising Storm 2: Vietnam) и издателят Toadman Interactive потвърдиха името и платформите, за които ще излезе тяхната игра от света на I.G.I. Името ѝ е Origins и ще се появи за PlayStation 4, PC и Xbox One. Но чак през 2021.

Събитията в играта ще предхождат показаните в класиката на Innerloop Studios от 2000 Project I.G.I. Antimatter е студио, формирано от някогашни разработчици, точно на Innerloop.

Годината е 1980. Вие сте скришен сътрудник с псевдоним „ Регент “, който поема разнообразни задачи по целия свят. Вие сте подчинени на английската MI6 по време на цялата история и ще изпълнявате задачи, с които да защитавате английската корона. Играта ще ви показа основаването на Института за геотактическо разузнаване и ще ви срещне с познати лица и основни детайли от първия I.G.I – тактически шутър с акцент над стелт механиките, като Origins ще се концентрира също така и над самата история.

„ Изпитайте високооктаново и лудо съревнование със ориста чрез фантастичния шпионски свят на всевъзможни джаджи и оръжия, изправяйки се против една жива картина на 80-те. Разкрийте тайнственост, която заплашва да потопи света в нова епоха на атомно самоизтребление. Вие сте на ход “, гласи анонса на играта.

Предвид, че премиерата на Origins ще се случи след появяването на новите конзоли на Sony и Microsoft, звучи забавно, дали тя ще се появи и за тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР