Антикорупционната комисия е изпратила нова покана до министъра на правосъдието

...
Антикорупционната комисия е изпратила нова покана до министъра на правосъдието
Коментари Харесай

Цацаров отново покани министър Йорданова заради Гешев

Антикорупционната комисия е изпратила нова покана до министъра на правораздаването Надежда Йорданова да се яви на чуване. От КПКОНПИ изпратиха до медиите поканата, както и писмо до нея за условие на спомагателни сведения.

Йорданова е призована да се яви в 11 ч. в четвъртък, 10 февруари , за " снемане на сведения с оглед осъществена инспекция ".
Министърът удостовери: Ще желая отстраняването на Иван Гешев
Министърът на правораздаването Надежда Йорданов разгласи, че ще изиска отстраняването на основния прокурор Иван Гешев.   Изявлението ѝ ид...
Прочети повече
С настрана писмо от КПКОНПИ приканват Надежда Йорданова в период до 10 февруари да даде копия на " сигнали, получени в министерството, против основния прокурор Иван Гешев ".

Припомняме, че през вчерашния ден комисията на Сотир Цацаров изпрати покана до Йорданова, само че правосъдният министър отхвърли да се яви. Като мотив за решението си Йорданова уточни, че „ не е налице законно-обоснована причина за това “.

„ Министърът на правораздаването в границите на своите пълномощия взаимодейства с всички органи в границите на закона, сезира и спомага на същите, когато са налице законово плануваните учредения за това “, написа през вчерашния ден в отговора си министър Йорданова.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР