Анти-израелските протести може да се засилят, тъй като активистите приемат

...
Анти-израелските протести може да се засилят, тъй като активистите приемат
Коментари Харесай

Антиизраелските протести може да „ескалират“, да станат по-екстремни, за да привлекат вниманието на Байдън, предупреждава докладът

Анти-израелските митинги може да се засилят, защото деятелите одобряват по-„ рискови тактики “, с цел да окажат по-голям напън върху Президентът Байдън с наближаването на изборите, предизвестява нов отчет.

В понеделник анти-израелски пропагандатори блокираха придвижването в Сан Франциско, Оукланд, Ню Йорк, Филаделфия и няколко други места като част на акция против продължаващата поддръжка на Съединените щати за Израел във войната му с терористите от Хамас.

Тези разстройства биха могли да „ предвещават евентуално несигурно лято на митинги, създавайки предизвикателство за президента Байдън и предизвиквайки спор дали тактиките на някои деятели заплашват да подкопаят публичната поддръжка за тяхното придвижване “, заяви The Washington Post в сряда.

„ Ако това продължи още шест месеца, чакам употребяваните тактики да ескалират и да забележим по-екстремни митинги “, Омар Уасоу, помощник по политически науки в Калифорнийския университет, Бъркли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР