Антъни Рап, който обвинява носителя на Оскар Кевин Спейси, че

...
Антъни Рап, който обвинява носителя на Оскар Кевин Спейси, че
Коментари Харесай

Обвинителят на Кевин Спейси свидетелства в процеса за сексуално насилие

Антъни Рап, който упреква носителя на " Оскар " Кевин Спейси, че се е опитал да го прелъсти през 1986 година, свидетелства в нюйоркски съд, че се е почувствал като " елен в светлината на фарове ", когато Спейси се е качил върху него на празненство, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Тогава Рап е бил на 14 години и е бил новак артист. Той съди Спейси от ноември 2020 година, като желае 40 милиона $ обезщетение за побой и съзнателно причиняване на прочувствен стрес.

Рап свидетелства във Федерален съд в Манхатън, че е съумял " да се измъкне " отдолу под Спейси. Но прекарването е нарушило " възприятието миуза принадлежност " към театралната общественост.

Пияният тогава Спейси е бил на 26 години и е играел на Бродуей.

" Бях 14-годишно дете и нямах никакво предпочитание за сходно прекарване в живота си ", споделя Рап, който в този момент е на 50 години. " Беше необикновено плашещо, доста обезпокоително и изцяло противоположно на всичко, което в миналото съм преживявал. "

Кевин Спейси, в този момент на 63 години, отхвърля обвиняванията на Рап, както и други обвинявания в непозволено полово държание. Във встъпителната си тирада в четвъртък адвокатката на Спейси съобщи, че Рап е измислил случая, с цел да се опита да усили известността си, защото завижда на Спейси за сполучливата актьорска кариера. Тя посочи, че обвиняването на Антъни Рап е плод на неспособността му да разграничи действителния живот от театрална сцена. Описанието на случая доста припомня за фрагмент от пиеса, в която взе участие Рап.

Очаква се отбраната на Спейси да организира пресечен разпит на Рап, когато процесът бъде обновен на вторник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР