Антъни Иванов остана девети и не успя да се класира

...
Антъни Иванов остана девети и не успя да се класира
Коментари Харесай

Антъни Иванов остана девети на световното по плуване

Антъни Иванов остана девети и не съумя да се класира за финала на 200 метра бътерфлай на международното състезание по плуване, което се организира в Кванджу, Южна Корея. Българинът трябваше да плува в спомагателна серия на директна елиминация с унгареца Тамаш Кендереши, откакто и двамата дадоха равно осмо време в полуфинала, а трябваше да бъде избран един участник за последното място.

Това наложи те да се състезават един против различен и успеха бе за унгареца, който приключи с време 1:59.39 минути. Времето на Антъни Иванов е 1:59.52 или закъснение с 0.13 секунди.

Кендереши поведе през цялото време, само че на 150-ия метър Иванов се обърна първи и излезе напред с 1:30.80 против 1:31.13. Унгарецът направи по-силен заключителен спринт, който му извоюва и класирането за финала, който е по-късно през днешния ден.

Иванов остава първа запаса при отричане или травма на някой от финалистите. На предишното международно в Будапеща търновецът се класира за край в коронната си дисциплинираност и приключи осми.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР