Антъни Джошуа стана обект на опустошителна критика след загубата си

...
Антъни Джошуа стана обект на опустошителна критика след загубата си
Коментари Харесай

Еди Хърн: Антъни Джошуа е бесен и това е перфектно

Антъни Джошуа стана обект на опустошителна рецензия след загубата си от Олександър Усик, а това явно го е предиздвикало да загърби част от харизмата си, с цел да възвърне фокуса си към бокса. Мениджърът му Еди Хърн даже твърди, че британецът е „ гневен “ след провалянето си и точно това ще е повода, с цел да забележим още веднъж най-хубавото от него.

„ Позицията му в английския бокс е придружена с доста напрежение. Той е дипломат и модел за подражателство, който би трябвало да се държи по избран метод - не трябва да псува прекомерно доста, тъй като гледат и деца. Сега мисля, че това бе изхвърлено през прозореца, откакто сподели, че е време да отиде на война с Олександър Усик и желае да му откъсне главата. Имахме потребност от тази настройка. Той не се пробва да върне нещо в себе си, тъй като то си е там, само че имахме потребност да възвърне огъня в себе си. Той е гневен и това е съвършено, тъй като това е горивото за огъня в стомаха му. Сега той желае да завоюва повече от всичко друго и това е най-хубавото, което виждам в него сега “, сподели Хърн пред DAZN.

Все още екипите на Джошуа и Усик работят по въпроса с реванша, като за в този момент единственото знае се, че ще има втори мач за шампионските пояси.

Прогнозите са, че борбата ще се състои при започване на 2022 година, а от Саудитска Арабия към този момент предложиха да домакинстват, както стана през 2019 година, когато „ Ей Джей “ си върна поясите от Анди Руиз в Дирия.

A new side of Anthony Joshua has been unleashed
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР