Антъни Джошуа се готви за мача срещу Кубрат Пулев и

...
Антъни Джошуа се готви за мача срещу Кубрат Пулев и
Коментари Харесай

Джошуа за мача с Кобрата: Никога не съм бил толкова развълнуван!

Антъни Джошуа се готви за мача против Кубрат Пулев и " в никакъв случай не е бил толкоз разчувствуван ". Световният първенец ще се изправи против българина в мач за международната купа в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) на 20 юни в Лондон, а в особено видео за един от спонсорите си разгласи, че си е взел поука от предходната година и в този момент се усеща добре.
Еди Хърн: Джошуа - Пулев пред празни трибуни? Няма да стане! Мениджърът на международния първенец съобщи, че боксовата среща може да бъде отсрочена поради ковид
" Никога не съм бил толкоз разчувствуван. Отново съм в Лондон, на домашна почва, и ще се удрям против сложен противник. Тренировките към този момент започнаха, тъй че съм на по-добро място спрямо предходната година заради поуките, които си взех. Пулев несъмнено ще разкрие някои нови умения и жанр на кръга. Руис е надалеч по-нисък, по-широк. Пулев е по-висок, по-слаб физически, тъй че ще се нуждая от друга тактика и тактичност ", показа 30-годишният боксьор.

Относно възможен дуел против Тайсън Фюри за обединяването на всички пояси в тежка категория, Джошуа съобщи: " Този мач може да се организира, когато Тайсън Фюри преодолее Дионтей Уайлдър, а аз се оправя с Кубрат Пулев. Ако Фюри желае този мач да стане, той ще го направи. Поздравления за него и представянето му в последния дуела. Той изигра два страхотни мача в кариерата си дотук – против Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, и съумя да завоюва и двата, тъй че сега е на гребена на вълната ", сподели още първенецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР